Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

15 dec. 2018

RULOURI DIN CARNE TOCATA UMPLUTE

RULOURI DIN CARNE TOCATA UMPLUTE

(din pacate poza facuta mai sus am facut-o doar cu resturile ramase de la masa de prinz si rulourile nu au mai fost fierbinti in asa fel incit ca, cascavalul sa fie fluit/topit...☹ si pozele nici ele nu sint de calitate, dar papica, ea a fost "excelenta"👍😊!!!)

Aceasta reteta este o derivare de la reteta de Plescavita care mi-a trimis-o surioara mea draga  Sidy - In Bucatarie La Sidy si careia ii multumesc foarte mult!!!


Pentru ca timpul a trecut si din pacate reteta de la Sidy nu o mai gasesc😏😞🤭,(sper sa mi-o retrimita inca odata )scriu cum am facut eu, si ne-a placut foarte mult;
INGREDIENTE:
- 300g ceafa de porc
- 300g piept de curcan
(carnea poate varia dupa dorinta personala)
- 1 albus de ou de gr. M sau L
- 1 ceapa mare tocata marunt si putin calita
- 4 catei de usturoi presati
- sare, piper, chilli
- 5g (ca.1/2lc) bicarbonat de sodiu
- *verdeturi(patrunjel,maioran,telina,marar) dupa dorinta personala
- felii de cascaval si sunca dupa necesitate
- ceva ulei cu gust neutral
MOD PREPARARE:
Carnea trecuta prin masina de tocat cu gauri marunte se amesteca cu ceapa tocata,  putin calita si racita, cu usturoiul trecut prin presa, condimente dupa gust si verdeturi la fel dupa dorinta si in final albusul de ou si bicarbonatul.
Toate acestea se amesteca in asa fel incit ingredietele sa fie bine legate.
Acum din acesta masa de carne condimentata se i-au portii de marime dorita (eu le-am facut c-am de marimea mititeilor), se aseaza pe o folie alimentara de nailon, se preseaza si in mijloc se aseaza 1 felie de sunca si cascaval rulate, iar cu ajutorul foliei, se ruleaza carnea tocata in asa fel incit sa cuprinda sunca si cascavalul.
Folia de la capetele ruloului se innoada si se procedeaza la fel mai departe pina cind toata masa de carne s-a transformat in rulouri si fiecare rulou este bine strins in folia alimentara.
Totul se pune la frigider pentru citeva ore s-au chiar peste noapte.
In final accste rulouri se scot din falia de nailon si se ung cu ceva ulei si ori se prajesc pe gratarul bine incins, ori intr-o tigaie aderenta, ori cum am facut eu in cuptor la 200°C pina cind se observa ca au primit gradul de coacere dorit, ca. 20-25min.
Se sevesc imediat cu cartofi prajiti, piure de cartofi sau alte garnituri si salate dupa dorinta personala.



Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (13) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) GALUSTE DIN ALUAT CU DROJDIE CU MAGIUN SI MAC (1) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) Orez cu mere gratin (1) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) PRAJITURA CU FOI DIN ALBUS SI CREMA DE CIOCOLATA (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (45) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate