Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

17 mar. 2017

PRAJITURA CU CREMA DIN BRINZA DE VACI


O prajitura care se prepara repede si are un gust racoritor!
Reteta am gasit-o aici;
TOPFEN SCHNITTEN
INGREDIENTE:
Blat:- 4 oua mari
- 120g zahar tos
- coaja de la 1 lamiie
- 1 pac zahar vaniliat
- 120g faina
- 1 vir de cutit praf copt
Crema:
- 200g frisca lichida
- 2 pac. intaritor de frisca
- 2 pac. Zahar vaniliat
- 500g brinza de vaci proaspata
- 110 g zahar pudra
- 1ls zeama de lamiie
      -----la dorinta-------
- marmelada
- fructe proaspete, confiate sau compot
MOD PREPARARE:
Cuptorul se incinge la 180°C.
Ouale se separa.
Albusurile se bat spuma cu 1/3 din cant de zahar si se lasa deoparte.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul , zaharul vaniliat si coaja de lamiie pina cind acestea au devenit precum o spuma deschisa la culoare.
Faina amestecata cu putin praf de copt se cerne peste masa de galbenusuri si impreuna cu jumatate din spuma se mixeaza pina ce toate ingredietele sint bine amestecate.
Se adaoga adoua jumatate de spuma si cu lingura se amesteca in asa fel incit aluatul sa ramina bine aerat.
Se toarna in tava captusita cu hirtie de copt si se coace ca.12 min.
Se scoate si se lasa sa se racesca.
Intr-e timp se pregateste crema.
Frisca se bate spuma cu 1 pac. De intaritor de frisca si se pune la rece.
Brinza se mixeaza cu restul ingredietelor si in final cu frisca.
Blatul de prajitura se taie in trei parti egale care deaca se doreste doua dintr-e ele se ung cu marmelada putin incalzita(se intinde mai usor), peste marmelada se intnde crema (eventual se pun si ceva fructe) si cu a treia parte de blat se acopera.
Se pune la rece si peste ca 2 ore se poate servii.
Spor la preparat si savoare deplina!!!

Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (13) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) GALUSTE DIN ALUAT CU DROJDIE CU MAGIUN SI MAC (1) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) Orez cu mere gratin (1) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) PRAJITURA CU FOI DIN ALBUS SI CREMA DE CIOCOLATA (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (45) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate