Mai ales daca sint si bine preparate ,asa dupa gustul nostru este si mai bine.
De aceea aici am incercat sa redau o idee de a prepara nu numai Crevetii ci si alte Fructe de mare,in asa fel incit sa ramina suculete in interior si deasupra sa fie usor rumenite.
Va spun,adica va garantez ca iese o bunatate.
Aici foto si explicatiile;

-1. Le-am pus sa se descongeleze intr-o sita,
-2. Le-am pus la zvintat pe un servet de bucatarie,
-3. Intr-o punga am pus 1 ls faina
-4. Am pus gabelele impreuna cu faina in punga si am amestecat bine,
-5. Dupa aceea le-am pus iarasi in sita si le-am dat jos surplusul de faina,
-6. In ulei de masline f. bine incins le-am pus scurt la prajit.amestecind sa prinda putina culoare pe toate partile,
-7.Am presarat patrunjel verde si citva catei de usturoi taiati marunt,sare si piper si gata papica.
-8. Servita pe pat de Bulgur.
TIP;
- Se poate servi linga ce se doreste.
Eu am papat fara bulgur,doar cu salata verde.
- Uleiul trebuie sa fie foarte bine incins,altfel se deschdrateaza si devin uscate~Fructele de mare.~
- Sarea si restul condimenteleor se pune doar cind sint gata prajite.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu