Aceasta reteta,am facut-o la fel cu foarte mult timp in urma si am uitat de ea.Nu ca uitasem total,dar revista(Practic in bucatarie) de unde am luat-o nu-i mai stiam numarul,deoarece intr-e timp sau c-am adunat .Iar pe forum am vazut ca nu am stirnit mare intres cu ea.Dar eu stiu ca a fost buna la gust si nu prea grasa.Deci, destul de dietetica si satioasa totodata.
Aici reteta cu fotografia de acum 3 ani...
INGREDIENTE:
- 1 piept de pasare
- 1-2 cartofi
- 1 ceapa potrivita
- 2-3 catei usturoi
- 1 pastirnac
- 1 ou
- sare,piper,boia,dupa gust
- 1 leg. patrunjel verde
MOD PREPARARE:
Pieptul de pasare dezosat se da prin masina de tocat.Pasturnacul si cartofii se dau pe razatoare si se scurg bine de zeama.Ceapa se taie marnt si la fel se stoarce de zeama.(eu le-am dat toate prin masina de tocat si le-am scurs de zeama)Toate acestea se amesteca bine si se potrivesc dupa gust cu sare ,piper si boia,se amesteca cu oul crud si patrunjelul tocat marunt.Cu ajutorul unei linguri se formeaza chiftele care se prajesc la foc iute in uleul in prealabil incins.Sint bune si calde precum si reci.Daca incercati v-a urez spor la treaba si bine inteles POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu