Am refacut acesta reteta, pe care barbatelul meu drag, o iebeste tare mult.
Iar pentru ca am avut musafiri am facut si ceva CHIFLE mai marisoare, si am servit acest Gulas de vita dupa "ARTA VIENEZA" in ele.
Miezul rezultat de la scobirea chiflelor, l-am uscat si facut din el pesmet.
Se poate fiarte bine taia in cuburi , usca si preparara printre altele aceasta reteta: GALUSTE DIN CUBURI DE PIINE ALBA
15 nov. 2010
GULAS dupa ARTA VIENEZA / Gulasch auf Wiener Art -reloaded
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
INDEX POSTARI
ALUATURI UNIVERSALE
(8)
ALUATURI UNIVERSALE-reloaded
(1)
ANUL NOU
(1)
APERITIVE
(33)
Apfelkuchen mit Apfelmus
(1)
AROME DULCI
(2)
Banner to Go
(1)
BAUTURI ALCOOLICE
(7)
BCATARIA FRANCEZA
(1)
brinza de vaci
(1)
BUCARARIA CEHA
(1)
BUCATARIA AMERICANA
(1)
BUCATARIA ASIATICA
(2)
BUCATARIA AUSTRIACA
(46)
BUCATARIA GERMANA
(2)
BUCATARIA ITALIANA
(1)
BUCATARIA POLONEZA
(1)
BUCATARIA ROMANEASCA
(13)
BUCATARIA TURCEASCA
(1)
BUCATARIA UNGUREASCA
(5)
BUCĂTĂRIA AUSTRIACA
(1)
BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE
(1)
BUDINCA DE OREZ CU VANILIE
(1)
Budincă
(1)
Budincă cu orez
(1)
BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE
(1)
Chili con Carne
(1)
CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE
(1)
CONCURSURI
(1)
Cornulete
(1)
Cornuri
(2)
Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong
(1)
COZONAC CU MAC
(1)
CULINARIO ITALIANO
(12)
CULINARIO ITALIANO-reload
(1)
DECORATIUN~PATISERIE
(1)
DULCIURI
(235)
DULCIURI-reload
(9)
FURSECURI / PLÄTZCHEN
(28)
FURSECURI/BISCUITI
(19)
GALUSTE DIN ALUAT CU DROJDIE CU MAGIUN SI MAC
(1)
Galuste din Gries pentru supe
(1)
GARNITURI
(18)
GEMURI SI MARMELADE
(4)
GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI
(1)
HALLOWEEN
(4)
HOBBY
(4)
IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie
(4)
IDEI PENTRU~SUPE
(4)
INGHETATE/SORBET
(2)
KITCHEN HELP & IDEAS
(1)
LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE
(1)
LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE...
(5)
LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE
(4)
LICHIOR DIN CAISE
(1)
mere
(1)
MUFFINS ~ CO.
(5)
Orez cu mere gratin
(1)
PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA
(1)
PATISERIE
(8)
PIINE TARANEASCA DIN NÖ
(1)
Piure de mere conservat
(1)
PLACINTA CU MERE
(1)
PLACINTA CU MERE A BUNICII
(1)
PLACINTA CU PIURE DE MERE
(1)
PLACINTA FRAGEDA CU MERE
(1)
PRAJITURA CARDINAL
(1)
PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada
(1)
PRAJITURA CU FOI DIN ALBUS SI CREMA DE CIOCOLATA
(1)
Prajitura cu mere
(4)
PRAJITURA CU MERE ~IV~
(1)
Prajitura cu nuca
(1)
Prajitura Somloi a la Laura S.
(1)
PRAJITURI
(45)
PREPARATE ~ FOIETAJ
(6)
PREPARATE CU CARNE DE PASARE
(25)
PREPARATE CU CARNE DE PORC
(21)
PREPARATE CU CARNE DE VITA
(10)
PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded
(1)
PREPARATE CU CARNE TOCATA
(11)
PREPARATE CU PASTE FAINOASE
(19)
PREPARATE cu/din FRUCTE
(15)
PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan
(1)
PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded
(5)
PREPARATE cu/din LEGUME
(69)
PREPARATE cu/din PESTE
(20)
PREPARATE DIN CARNE DE VINAT
(1)
PREPARATE IN MASINA DE PIINE
(22)
PREPARATE PANIFICATIE
(100)
PREPARATE PATISERIE
(2)
PREPARATE PE BAZA DE BRINZA
(17)
Retete
(1)
Retete ©opyright by Laura S.
(26)
RETETE A LA LAURA
(1)
SALATE
(10)
SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice
(5)
SOSURI / DIPPURI
(4)
SUPE SI CIORBE
(31)
tang zhong PIINE
(1)
TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE
(1)
Tort “SACHER”
(1)
TORTURI
(7)
una~alta
(3)
water roux
(1)
4 comentarii:
ce bine arata Laura. Mi-ai facut o pofta ...Tin minte cand stateam in Oradea mergem mereu si cumparam Guias in paine . Se servea asa ca si un hamburgher pus intr-un colt de punga sa nu curga. Era asa de bun . Apropo gulasul e reteta normala sau e ceva specil?
Hallo Sandytza!
Inseamna ca tu ai prins timpuri mai bune in RO.
Pe vremea cind am plecat eu din RO. nu am vazut din pacate asa ceva.Dar gasesc ca Romania pe planul "culinar" s-a dezvoltat bine.
Sper numai ca agricultura sa nu-se polueze de tot,ci Biocultura sa ramina chiar sa dobindeasca "razboiul" cu industrialiarea a tot si toate...
Na acum nu mai intru in politica, ca degeaba ma razboiesc eu singura, in mina ca sa poata schimba ceva, au altii, care din pacate momentan , urmaresc interesele personale...
Sandy, reteta acestui gulas este foarte deosebita , prin faptul ca, f. putina sau chiar de loc apa se foloseste.Dar pentru aceea trebuie mereu sa se amestece sa nu se prinda de oala.
Gustul este fooooarte bun, este cel mai preferat gulas in Austria.
In Gasthaus-urile de renume nu lipseste din meniu.
Mai este un fel de gulas care la fel de bine preferat este;
Wiener Fiakergulasch
Iti recomand aceasta reteta cu incredere!d
Daca probezi spor la treaba si savoare deplina!
Laurici:-)
Frumoasa prezentarea.Si cu siguranta foarte gustoasa.Imi ploua in gura....
Buna D-nul Haplea!
Daaaaa, a fost foarte bun Gulasul, pot doar sa-l recomand cu incredere.
Multumesc muuuult pentru cuv. pozitive!:-)
Trimiteți un comentariu