
Am mai preparat si anul trecut o reteta de genul acesta.
Acum sint ele multe si omul probeaza mereu.
Asa ca de data acesta am facut asa.
INGREDIENTE:
- 50g frunze de leurda
- 500g brinza de vaci proaspata
- 200g smintina groasa
- 100g unt/marg sau 2 foi de gelatina inmuiate in 50ml lapte caldut
- sare+ piper
MOD PREPARARE:
Leurda spalat , zvintata si taiata marunt se mixeaza(blender/mixer bat) cu smintina,urmata ori de unt/marg, ori de laptele cu gelatina.
Se adaoga pe rind cite 1 ls din brinza de vaci, iar cind totul a devenit precum o cre,ma se condimenteaza cu sare,piper si cine doreste un gust mai intensiv d eusturoi, cu 1lc usturoi granulat.
Se lasa la friginder min. 3 ore dupa carese poate servii.

2 comentarii:
Super idee! Imi place mult.
Da, asai ca arata fain cu felii d epiine rotunde?!
Am copt iarsi piine in doza, pentru ca stiu ca primadata se maninca cu ochii...
Pup dulce!
Trimiteți un comentariu