
C-am in general cunosc gusturile barbatilor mei(3 la nr.hi,hi,hi) si c-am gatesc ce cred ca le place, deoarece nu-mi place sa am reste pe care ori trebuie sa le congelez si nu-mi mia plac descongelate, ori trebuie sa le arunc.
Dar uneori ma satur sa tot invirt aceleasi retete sau gusturi...
Si uitindu-ma in frigider ce am, ce as putea gati ,am dat cu ochii de pachetul de brinza cu mucegai.
Si totodata mi-am amintit de o reteta de Spaghetti cu sos din brinza Gorgonzola.Asa ca , am pus in lucru si a iesit ceea ce vedeti.
Axum gusturile sint diferite.M9ie si sotului ne-a placut, in schimb picilor mei NU.Dar asta este, nu poti face pe plac la toata lumea de fiecare data.
INGREDIENTE:
- ceva unt/ulei de masline
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 200g smintina(Creme Fraiche)
- 100ml lapte
- 200/2500g brinza cu mucegai
- sare,piper, nucsoara de muscat
MOD PREPARARE:
Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins.
Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina, laptele si dupa acestea s-au incalzit putin si au devenit lichide, se adaoga brinza cu mucegai.
La foc mic se amesteca continuu pina ce brinza sa topit.
Se condimenteaza dupa gust si se poate servii linga paste fainoase fierte.
TIP:
Cui ii place si doreste poate sa mai adaoge si;
- 1-2 triunghiuri de brinza topita
- mirodenii de provincie....

2 comentarii:
Draga mea Laura, pastele acestea sunt minunate. Noi suntem mari fani si eu sunt fericita cand mi se cer la cina, ca se fac tare repede.
Pupici si o saptamana cat mai placuta!
Da, da Gabi, de acord cu tine!
Pastele fainoase in general sint iubite si gasesc ca sint o inventie buna.
Si la noi s epapa cu placere.
De ex. saptamina trecuta la noi la
http://www.hofer.at/index.htm
a fost SAPTAMINA ITALYABA , si am cuparat Paste Faonoase atit de faine si diferite si mai ales muuuulte.Mi-am facut stoc acasa.
Te pup si iti doresc o saptamina minunata si plina de succese!
Cu prietenie
Laura S.
Trimiteți un comentariu