
Iarsi mi-a facut pofta prietena mea Laurica A. cu o reteta.
Laura Adamache: Mousse de ton
Draga mea, cred ca te-am ametit cu multumirile,dar l-e meriti pe deplin si, si de data acesta la fel iti spun/scriu un calduros si din imima;
Laura Adamache: Mousse de ton
Draga mea, cred ca te-am ametit cu multumirile,dar l-e meriti pe deplin si, si de data acesta la fel iti spun/scriu un calduros si din imima;
draga mea prietena Laurica
Iar aici reteta:
INGREDIENE:
- 240g ton (conseva natur sau cu cu ulei)
- 100g unt
- 1lc suc lamaie proaspat
- 4ls maioneza
MOD PREPARARE:
Conservele(eu am avut 2) se desfac putin si se lasa intoarse pe capac la scurs.
Untul care are temp. camerei se cintareste si se amesteca cu carnea de ton si se mixeaza (eu la blender) la viteza maxima in asa fel incit sa devina ca o pasta fina.In timp ce mixam, adaougam pe rind si cite 1ls maioneza.De preferinta facuta in casa.La sfirsit se adaoga zeama de lamiie si eventual se sareaza si pipereaza dua gust.
Dupa aceea se pune intr-o doza, borcan fiecare ce are la frigider si cind primeste consistenta unui pateu,care este numai bun de intins pe piine se poate servii.
Un comentariu:
Ce prezentare minunata draga mea prietena!! mai ca imi vine sa trec prin monitor si sa fur o portioara mica mica!! Multumesc tare tare mult ca l-ai incercat si ma bucur ca v-a placut!! Pupici infiniti!!
Trimiteți un comentariu