Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

10 iul. 2011

PANEURI DIN PULPE DE PASARE UMPLUTE

backhändell
bachhändel
Raminindu-mi de la reteta de Ravioli cu umplutura din spanac si cartofi, ceva umplutura, m-am gindit nu ar fii rau sa pun in aplicatie acesta idee care mi-a trecut spontan prin cap,
Ideea statea ori cum cumva in aer, deoarece planuisem sa pregatesc aceste pulpe superioare de pasare,cu o umplutura din sunca si cascaval.
Dar nu a fost nici o problema, au fost foarte bune si bine venite la famnilia mea si acestea cu umplutura de spanac.
INGREDIENTE UMPLUTURA:
(cantitatea umplurii este si pentru reteta de raviolii care urmeaza in postarea urmatoare)
- 250g spanac comgelat-descongelat si bine scurs sau proaspat blanschat si marunt tocat
- 500g cartofi fierti si bine zdrobiti
- 2 oua + 1 galbenus
- 50g
Crème fraîche
-100g pesmet
- sare+piper
- usturoi proaspat sau granulat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- pulpe superipare de pui/pasare(nr. este in functie de nr.pers. si maimea buc. de carne9
- 2 oua+1 galbenus
- sare +piper
- coaja de la 1/2 lamiie
- ceva faina de griu
- pesmet
- ulei pt prajit
MOD PREPARARE:
Ingredientele de mai sus pregatite se amesteca bine impreuna, se condimenteaza dupa gust(eu am preferat s adomine gustul de usturoi mai mult), si se lasa ca 30 min. deoparte.
Pulpelor de pasare superioare. li-se indeparteaza pielea si osul.In locul osului se umple cu umplutura de mai sus.
Oule-galbenusul , condimentele si coaja de lamiie se bat putin cu o furculita.
Pulpele de pui se trec prin faina ouas, faina, ou si in final prin pesmet.
Astfel pegatite se pun la prajit in friptoza sau tigaie, pina de vin aurii,Se scot pe o tava dse cuptor si se introduc dupa acewea in cuptorul incins la 180°C pt. ca 25-30 min.
Se scot din cuptor si se servesc cu garnitura de preferinta de salata verde/legume…sau dupa dorinta/gustul personal.
TIP:
Cu umplutura ramasa se pot prepara si chiftele, sau lasagne, srudel, ravioli ….granitele fanteziiei nu au margini
backhändell1

4 comentarii:

Anonim spunea...

delicioase pulpitele!!!

In bucatarie la Sidy spunea...

Cat dew bime arata pulpitele aste, surioara draga.....
Cred ca feciorii tai au fost foarte incantati de ele....

Unul din multi! spunea...

Buna dragele mele Catkitchen si Sidy!
Va rog sa-mi scuzati intirzierea raspunsurilor, dar de cind am intrat iarasi la munca, nu mai am asa mult timp pt.PC.Ppuplitele au fost foarte buna, bineinteles ca se pot umple cu se se doreste, gusturile si imaginatia nu au granite...!
Toate cele dragi va urez si pe curind!
Cu prietenie
Laura S.

Unul din multi! spunea...

Draga D-na Georgeta Bocse,
Va rog sa-mi scuzati raspunsul NEGATIV, dar din pacate timpul nu-mi mai permte sa acceses atit de des lumea virtuala!´
Momentan si in viitor, sint mult mai interesata de lumea "REALA" care o recomand cu placere multora care au c-am neglijat-o!
Csr,
Laura S.

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate