
Ingrediente pt. ca. 50 buc.
- 120 g unt
- 70 g zahar pudra
- 1 lc zahar vaniliat
- 1 priza sare
- 1 ou
- 100 g faina
- 1 ls cacao
- unt si faina pt. tava
- 1 tub. pt crema de decorat de ciocolata
Aceasta crema o puteti inlocui cu crema de cacao sau cu ce alta crema doriti voi.
- 200 g glazura cu gust de scortisoara si coreandru
Iar acesta glazura o puteti inlocui ci ciocoata topita putin aromatizata cu scortisoara si coreandru.
Mod preparare:
Cuptorul se incinge la 180°C.Untul se mixeaza bine cu zaharul pudra,vaniliat si sarea.Mai departe se adaoga oul,se mixeaza bine pina se incorporeaza dipa care se adaoga faina amestecata cu cacaoa.Se unge si se tapeteaza tava/-vile cu unt si faina ,iar din aluat se dreseaza pe tava cu distanta marisoara intre ele.
Totul se coace ca. 10 min. se scoate si se lasa sa se racesca complet.
Bulinele racite se umple cu crema din tub sau deja preparata,cite doua si se lasa sa se intareasca la rece.Glazura cumparata sau preparata se topeste pe baie de abur,iar bulinele umplute cu crema se introduc pe jumtate in glazura si se lasa la racit/intarit,dupa care se pot depozita in doze.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu