
Asta este o reteta de la Dr.Oetker si are si video.
Ingrediente aluat pt. spritat:
- 220 g unt temp. camerei
- 80 g zahar pudra
- 1 pac. Dr. Oetker zahar vaniliat
- 1 priza sare
- 1 pac. Dr. Oetker Aroma Finesse lamiie(eu am pus coaja de lamiie)
- 1 ou
- 300 g faina
Umplutura:
- 70 g marmelada de coacaze rosie(poate fii de ori sicare)
Decor:
- zahar pudra
Glazura:
- 1/2 pahar Dr. Oetker Decor glazura de cacao topita
- 50 g ciocolata cu lapte topita
Aici puteti folosi o glazura facuta in casa sau numai ciocolata topita.
Mod preparare:
Untul, zaharul,zaharul vaniliat,sarea si aroma se mixeaza bine impreuna.se adaoga oul si ca. 1 min. se mixeata totul bine.In continuare se adaoga faina cernuta si totul se malaxeaza bine.aluatul se pune intr-o punga de spritat cu virf in forma de steluta mare si se spriteaza pe o tava tapetata cu hirtie de copt,cornuletele.Acestea se introduc in cuptorul preincalzit la;
- - E-180°C
- - G- treapta-3 ,ca 15 min.
Dupa racire se lipesc cite doua cu marmelada iar capetele se introduc putin in glazura de cacao amestecata cu ciocolata.(eu am decorat doar cu cicolata topita)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu