Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

20 sept. 2010

“BANANA” Muffins recipe by ®Laura S.


I-am ajuns urma Sandytzei :) facind si eu Muffins,cu banane doar.:)
Numai ca eu am preparat cu ce am avut prin casa.
INGREDIENTE:
- 250g iaurt
- 150g zahar ( de preferinta pudra)
- 1 pac. zahar vaniliat
- 3 oua mici sau 2 mari
- coaja de la 1 portocala sau esenta de portocala(merge si lamiie)
- 125g ulei vegetal
- 280g faina
- 1lc praf copt
- 1 lc bicarbonat de sodiu
- 2 banane potrivite
- ca 50g fulgi de ciocolata *optional
(mie imi pare rau ca nu am pus, desi ma batea gindul:(
MOD PREPARARE:
Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul.
Iaurtul se mixeaza bine cu zaharul pina acesta se dizolva,se adaoza oualae, zaharul vaniliatcoaja de portocala sau lamiie si uleiul.
Toate se mixeaza bine, si in continare se adaoga faina ,bananele taiate cubulete si fulgii de cocolata.
Se amesteca totul bine cu o lingura si se aseaza in tava pentru muffins, unsa si tapetata cu faina, sau captusita capse de hirtie pentru muffins.
Masa de aluat obtinut se pune in forme ori cu ajutorul a doua linguri, ori se toarna intr-o punga de nailon pentru congelator- ca e mai tare, i-se taie un coltisor si se distribuie in mod egal in ca. 20 de forme de muffins.
Toate se introduc la copt in cuptorul preincons la 180°C ca 25 min.
Se scot si se lasa deoparte ca 10 mn. dupa care se scot din forme si se aseaza pe gratarul de bucatarie la racit.
Muffinsurile se pot umple cu crema de vanile, cicolata,dulceata, …si/sau se pot doar pudra cu zahar, glazura de zahar, cicolata…..fiecare dupa gust.
si am folosit, introducind in interiorul muffinsurilor, un simbure de crema de vanilie.
  • Am copt 20 de muffins in doua ture.A doua tura le-am copt cu aer ventilat si au crescut mult mai bine, precum un vulcan:)

Va urez spor la preparat si savoare deplina!°

5 comentarii:

Anonim spunea...

Moin Sorella,asa reteta da!O sa le incerc si eu.Iti doresc o saptamina minunata!Te tzuc ddulce

Ionut Marin Imobiliare spunea...

Salut, aş dori sã facem 3-way link exchange, uite pot sã-ţi ofer un link pe blogul meu http://ionut-marin-imobiliare.blogspot.com/ şi în schimb aş dori un link pentru siteul http://golf3.ro/ cu titlu Golf 3 ... dacã eşti de acord adaugã-mã te rog şi apoi trimite-mi mail la ionut@golf3.ro cu ce vrei sã aparã la mine pe blog. Mulţumesc

Sandy spunea...

foarte bine arata Laura. Parca mai bune ies toata cand le faci cu ramasite de prin cosul cu fructe, de prin frigider, camara... si bineinteles daca le faci cu dragoste ca stii tu ca ala e ingredientul principal :) . Vreau si eu un muffins :)

Unul din multi! spunea...

Hallölchen Sorelaaaaaaaaaaaaaa!!!
Lange nicht von dir gehört!
Ja, kannst ruhig probieren, wird dir bestimmt schmecken.

Liebe Grüße aus Össisland!
Laurici

Unul din multi! spunea...

Liebe Alexa, cita dreptate ai!!!!
Si mie imi parte tare rau sa srunc, mai ales mincare.
Mai ales ca, banii nu stau pe garduri..
Ce ma deranjeaza, este inca gunoiul care se aduna atit de repede si mult.
Desi cind merg la cumparaturi nu numai ca ma orietenz dupa pretz ci si dupa ambalaj....si totusi se aduna:(((

O saptamina frumoasa iti doresc in continuare!
Cu prietenie
laura S.

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate