INGREDIENTE ca. 4 pers:
- 400 g ficatei ce pasare
- ceva faina alba
- cava ulei vegetal
- 1 sau 2 oua
- ceva pesmet-optional
- sare + piper
MOD PREPARARE:
Ficateii se spala, se zvinta eventual pe un prosop de bucatarie.
Intr-o tigaie se pune ulei ca 1 cm.inaltime.Oul /-le se bat cu ceva sare, piper si 1ls faina.
Ficateii se trec prin faina, dupa aceea prin amestecul de ou si cine doreste prin pesmet si se prajeste pe ambele perti in uleiul bine incins, pina cind acestea primesc gradul dde prajire dorit.
Se scot pe un servet de hirtie de bucatarie, pentru a absorbi surplusul de ulei si se serveste imediat cu garniturile dorite.
Ce mai indragita garnitura la noi in familie si nu numai, este SALATA DE CAROFI in toate variatiunile.
De ex:
SALATA DE CARTOFI CU MAIONEZA
SALATA DE CARTOFI
- 400 g ficatei ce pasare
- ceva faina alba
- cava ulei vegetal
- 1 sau 2 oua
- ceva pesmet-optional
- sare + piper
MOD PREPARARE:
Ficateii se spala, se zvinta eventual pe un prosop de bucatarie.
Intr-o tigaie se pune ulei ca 1 cm.inaltime.Oul /-le se bat cu ceva sare, piper si 1ls faina.
Ficateii se trec prin faina, dupa aceea prin amestecul de ou si cine doreste prin pesmet si se prajeste pe ambele perti in uleiul bine incins, pina cind acestea primesc gradul dde prajire dorit.
Se scot pe un servet de hirtie de bucatarie, pentru a absorbi surplusul de ulei si se serveste imediat cu garniturile dorite.
Ce mai indragita garnitura la noi in familie si nu numai, este SALATA DE CAROFI in toate variatiunile.
De ex:
SALATA DE CARTOFI CU MAIONEZA
SALATA DE CARTOFI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu