Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

13 apr. 2010

MUFFINS TRANDAFIR by Laura S.


INGREDIENTE ALUAT:
- 125 g lapte caldut
- 1 cub de drojdie proaspata sau 7g uscata
- 125g zahar
- 100g brinza proaspata de vacii bine, bine scursa
- 100g unt/marg
- 1 priza sare
- 550-600g faina
- 1 lamiie coaja
- 1 ou mic
- 1lc rasa praf copt
INGREDIENTE UMPLUTURA:
(acesta poate varia putin dupa gustul ficaruia...)
- 1 doza de compot de piersici ca 800-900g
- 125g mnarmelada de piersici/caiose
- 1/2 pac praf budinca de vanilie
~~~~~~acestea le-am adougat eu in plus~~~~~~
- 10 buc. caise confiate
- 1 buc. ca 50g ciocolata alba
~~~~~~~
- 1 ou
- zahar tos
MOD PREPARARE:
Compotul de piersici se desface si se pune intr-o strecuratoare, ca piersicile sa se scurga bine.
Untul/marg. se freaca bine cu brinza,oul, sarea,caoaja de lamiie si zaharul.
Faina se amesteca cu drojdia uscata, praful de copt si se adaoga amestecul de brinza si laptele caldut.
Sau,drojdia proaspata se dizolva in laptele caldut si se amesteca cu restul ingredientelor.
Eventual se mai adaoga ceva faina daca este necesar.
Asta depinde de marimea oului sau de calitatea fainii.
Pentru umplutura piersicile se taie f. f. marunt si se amesteca cu marmelada si praful de budinca de vanilie.
Aluatul se intinde pe masa dxe lucru , se intinde deasupra umplutura , eventual se presara cu retul de ingrediente dorite , se ruleaza si se taie in rondele cu gr. de ca 2-3 cm.
Acestea se pun in forme de muffins unse si infainate, sau captusite cu capse de hirtie speciale, sau se pun intr-o tava captusita cu hirtie de copt sau unsa si infainata.
Deasupra se ung cu ou batut cu citva stropi de lapte si se presara cu zahar tos.
Trandafirii se lasa ca. 30 min. la odihnit, dupa care se introduc in cuptorul NEINCINS, care se regleaza ca 200°C.
Se coc ca 25-30 min. pina cind deasupra primesc o culoare aramie cu gradul de culoare dorit.
Se scot din cuptor si se presara imediat cu zahar pudra.
Se lasa inca 5-10 min in forme, dupa care se scot pe un grata de bucatarie.
Dupa ce s-au racit se pot servii.

2 comentarii:

CamiWitt spunea...

Mai ai multe de genul asta?? Zic eu, ma omori cu zile. I tzuc you.
PS: Ai vazut in blog poze noi mistoace din Noaua Zeelanda...

Unul din multi! spunea...

Hallölchen Sorella!
Mai, fac si eu ce pot....(hi,hi)...
Sorella, momntan sint in criza enorma de timp...
Sau adunat o gramnada de poze, ca nici nu mai stiu care si de unde e...de aceea trebuie neaparat sa fac ceva ordine si poate s apot respira putin.
Dar o sa intru sa-mi clatesc ochi, ca sufletul doar in vis, cu ceva poze din "paradis"
Te tzuc si eu dulce!
Laura s.

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (13) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) GALUSTE DIN ALUAT CU DROJDIE CU MAGIUN SI MAC (1) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) Orez cu mere gratin (1) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) PRAJITURA CU FOI DIN ALBUS SI CREMA DE CIOCOLATA (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (45) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate