Acest sos l-am gasit aici; Schuhbecks Kochschule
Imi place tare mult cum gateste acest bucatar!
Pina acum am mai probat din retetele lui, una alta si de toate am fost multumita.
Dar ce sa mai povestesc sa trec la scris ...
INGREDIENTE:
- 150 g Crème fraîche
- 1-2ls lapte
- 1lc miere de albine
- 1-2lc mustar iute
- 1 mina de marar verde
- sare
- piper Cayenne
MOD PREPARARE:
Crème fraîche cu laptele, mierea de albine si mustarul iute se pun intr-un recipient micut.
Mararul verde se toaca nu prea marunt si se pune si el in recipient.
Toate ingredientele se amesteca bine, se sareaza si pipereaza si se lasa ca toate ingredientele sa-si desfaca aromele ca 10 min.
Acum este gata de servit, mai ales linga peste afumat sau filet de somon marinat....
Imi place tare mult cum gateste acest bucatar!
Pina acum am mai probat din retetele lui, una alta si de toate am fost multumita.
Dar ce sa mai povestesc sa trec la scris ...
INGREDIENTE:
- 150 g Crème fraîche
- 1-2ls lapte
- 1lc miere de albine
- 1-2lc mustar iute
- 1 mina de marar verde
- sare
- piper Cayenne
MOD PREPARARE:
Crème fraîche cu laptele, mierea de albine si mustarul iute se pun intr-un recipient micut.
Mararul verde se toaca nu prea marunt si se pune si el in recipient.
Toate ingredientele se amesteca bine, se sareaza si pipereaza si se lasa ca toate ingredientele sa-si desfaca aromele ca 10 min.
Acum este gata de servit, mai ales linga peste afumat sau filet de somon marinat....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu