Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

31 ian. 2009

COLTUNASI CU BRINZA


INGREDIENTE ALUAT:
- 320 g faina alba
- 80gunt/marg
- 250 g brinza de vaci proaspata
- 2 oua
- 1/2lc sare + 1lc vegeta
- 1galbenus ou pt. uns
- faina pentru intins aluatul
INGREDIENTE UMPLUTURA:
- 1ls ulei/unt/marg
- 1 ceapa
- 80g sunca
- 150g brinza proaspata de vaci
- 30g cascaval ras
- sare+piper
- verdeata tocata marunt(patrunjel,snitling...)
PREPARARE ALUAT:
Din ingredientele pentru aluat ,se framinta un aluat potrivit de moale care se tine la frigider 1 ora.
Daca estebprea moale se mai adaoga ceva faina, daca este prea tare, ceva lapte.
Dupa ce a stat la frigider, se intinde pe masa de lucru infainanata, cu o gr. de 2-3 mm.
Se taie rondele de marime dorirta, in mijlocul lor se pune umplutura, de mai jos, cit o nuca, se unge de jur imprejur cu galbenus de ou si se unesc marginile impreuna, cu o forma speciala cum am eu(vezi foto) sau dupa se s-au unit cu o furculita se preseaza bine impreuna.
Dupa acest procedeu, Coltunasii se pun in apa sarata care fierbe domol si se lasa sub capac pina ce coltunasii ies deasupra (3-4 min.)
Se servesc stropite cu unt fierbinte si salata verde sau cu sos dupa preferinta.
PREPARARE UMPLUTURA:

Ceapa se curata si se taie marunt.
Grasimea se incinge bine si in ea se prajeste ceapa.Seaparat se taie sunca marunt se amesteca cu restul ingrdientelor si in final cu ceapa calita si racita.
Se condimenteaza dupa gust se se poate folosi.

Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate