Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

29 oct. 2008

MUFFINS CU CIOCOLATA SI VISINE/CIRESE / Schoko Weichsel/Kirschmuffins


Am facut in WE. pentru Picii mei Mufins cu visine din compot.
Au iesit f. fain la gust,cu toate ca am uitat sa pun in aluat si laptele din lista ingredientelor.
Aici si reteta,care este f simpla.
INGREDIENTE ~ 12 BUC.:
- 2 oua
- 150g zahar(de pref. pudra)
- 115g ulei
- 3ls lapte(poate fii si lichior)
- 250g faina
- 1/2 pac. praf copt
- 1 virf de lc bicarbonat
- 100g ciocolata razuita pe razatoarea cu gauri mari
- 36 buc. cirese/visine din compot/congelate/proaspete
- 1ls fulgi de cocos sau faina
- 1lamiie-coaja
- 1 pac zahar vaniliat
MOD PREPARARE:
Cuptorul de incinge la 180°C
Ciresele/visinele se scurg si se pun pe un servet de bucatarie la zvintat.
Ouale,zaharul,zaharul vaniliat, coaja de lamiie silaptele se mixeaza bine, pina compozitia devine spumoasa si culoarease albeste.
Se toarna precum la maioneza uleiul,mixind bine in continuare.
Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul, se adaoga la compozitia de oua si nu se mai mixeaza ci se amesteca cu o lingura putin in asa fel incit ingredientele doar sa se umezeasca putin.Se adaoga bucatile de ciocolata si la fel se amesteca tot cu o lingura sau o platea inasa fel incit aluatul sa ramine putin aerat.
Visinele se amesteca cu lingura de fulgi de cocos sau faina,in asa fel incit sa-le cuprinda pe toate partile.Jumatate din aluat se pune in formele de muffins,se pun cite 3 bucati de fructe in fiecare forma si peste se adaoga restul de aluat.
Se coc ca 25-30 min.Pina ce deasupra primesc culoarea dorita.
Dupa ce se scot din cuptor se lasa ca 10 minute in tava ,dupa care se scot pe gratarul de bucatarie.Se decoreaza cu zahar pudra,cu cocolata...
Fiiecare cu ce doreste si are.Eu nu am decorat cu nimic,doar inaite de servire am pudrat cu zahar.


SCHOKO WEICHSEL/KIRSCHMUFFINS
ZUTATEN:
- 2 Eier
- 150 g Zucker
- 115 g ÖL
- 3 EL Milch oder Likör
- 250 g Mehl
- 1/2 Pak. Backpulver
- 1/4 KL Natron
- 100 g Schokoraspeln
- 36 Stück Kirschen
- 1Pak.Vaniliezucker
- 1 Zitrone-nur die Schale
- 1 EL Kokosraspel oder Mehl
ZUBEREITUNG:
Korschen/Weichsel gut abtropfen und im Kokosraspel oder Mehl welzen.
Eier, Zucker, Öl und Milch/Likör schaumig schlagen.
Mehl,Natron und Backpulver mischen, dazugeben und zu einem Teig verrühren mit eine Löfel. Zuletzt die Schokoraspeln untermengen.
Die Hälfte des Teiges in Muffinformen füllen, dann pro Form 3 Kirschen dazugeben und mit dem restlichen Teig bedecken.
Die Schoko Weichsel/Kirschmuffins etwa 25 -30 Minuten backen.
Nach dem Backen ca. 10 Minuten abkühlen lassen und die Muffins aus der Form heben, auf einem Kuchengitter weiter abkühlen lassen.
Mit Puderzucker,Schokolade...,,,,garnieren und servieren.

Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (13) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) GALUSTE DIN ALUAT CU DROJDIE CU MAGIUN SI MAC (1) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) Orez cu mere gratin (1) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) PRAJITURA CU FOI DIN ALBUS SI CREMA DE CIOCOLATA (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (45) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate