Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

22 aug. 2008

FURSECURI CU AROMA DE MIGDALE



Aceste fursecuri sint facute la fel cu presa de biscuiti/fusecuri.
Iar aroma gustului de migale se simte dupa citeva zile mult mai bine.De fapt ca la ori si care biscuiti si fursecuri,sint mult mai aromate dupa citeva zile de la coacere.
INGREDIENTE-aluat:
- 400g faina
- 100g zahar pudra
- 1oog migdale fin macinate
- 200g unt/marg.
- 1/2 pac. praf copt
- 1 lamiie-coaja
- 1/2 fiola esenta de migdale
MOD PREPARARE:

Untul/marg. se freaca bine cu zaharul,se daoga migdalele,coaja de lamiie,esenta de migdale si in final se malaxeaza cu faina in prealabil amestecata cu praful de copt.
Cu presa de fursecuri/biscuiti se preseaza direct pe tava sau pe hirtia de copt forme de fursecuri dorite si se coc la 180°C ca 10-12 min. Pina ce marginile devin usor aurii.
Se scot si se servesc ca atare pudrate doar cu zahar pudra,sau se lipesc cite doua cu gem,crema de unt,ciocolata.
Eu i-am umplut cu crema de ciocolata alba,aromata cu esenta de migdale.
INGREDIENTE -crema:
- 200 g ciocolata alba topita
- 150 g unt la temperatura camerei
- 1/2 fiola-Dr. Oetker aroma de migdale amare
- 75 g zagar pudra
MOD PREPARARE:
Ciocolata topita si lasata deoparte sa se racesca la temperatura camerei se freaca bine cu untul,zaharul pudra si aroma de migdale.
Cu acesta crema obinuta se lipesc fursecurile recaite cite doua
Se pudreaza cu zahar pudra si se pun in doze de tabla sau chiar de plastic.
~~~~~~~~~~~~~~~~

TIP PERSONAL:
Daca flositi Baton/Pastaia de Vanilie ,



nu aruncati coaja.Taiati-o marunt si puneti-o intr-un borcan in care umpletimzahar pudra.amestecati zaharul cu coaja maruntita de la batonul de vanilie si astefel zaharul va primi o aroma de vanilie f. inensiva ,la gust ca si la miros.

Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate