Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

22 aug. 2008

FURSECURI CU CIOCOLATA SI STAFIDE ~ Reteta primita de la Sidy


"Surioara" mea mai mare a pregatit acesta reteta si mi-a arat poza.Cind am vazut ce fain i-a iesit am zis,sa-mi dea si mie reteta.Ei dupa cum vedeti,Sidy a foat atit de draguta si mi-a trimis reteta pe care,cu ocazia plecarii fiului meu cel mare Denis in Projektwoche, am pus-o in practica si asta inca in portie dubla.
Pe acesta cale Sidy doresc sa-ti spun,


Iar aici reteta,care din pacate nu am facut-o intocmai ci, am lasat stafidele deoparte.Desi sint convinsa ca,daca sint bine imbatate in rom sau esenta de rom,in accesti buscuiti sint nepaimomenite.Dar din pacate pici mei nu vor stafide ,de aceea trebuie sa le las deoparte.
INGREDIENTE:
- 250g unt sau margarina,
- 180g zahar,
- 2 oua,
- 1 plic de zahar vanilinat,
- 350g faina,
- 1/2 de pachetel praf de copt;
- 5 cescute de fulgi de porumb,(eu am pus ca 50g)
- 100g ciocolata taiata, (eu am pus 200g)
- 125g stafide (acestea le-am omis)
MOD PREPARARE.
Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se mixeaza.). Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija. Cuptorul se incalzeste la 180°C (foc mediu). Tava se captuseste cu hartie de copt sau unge.Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci care se pun in tava unsa la ceva dinstanta intre ele. La copt - ele se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta.Si se introduc la copt pt. ca.12-15 min.
Si am mai citit undeva,ca sa nu se lase prea mult in cuptor deoarece se intaresc in timp mult prea repede.
Daca cumva se intaresc totusi pra repede,am invatat de pe alte formuri ca,este bine sa pui o jumatate de mar in cutia cu biscuiti si sa-l lasi acolo.Bicuiti vor devenii mai moi.

Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate