INGREDIENTE:
- 6 oua fierte
- 125g brinza proaspata de vaci
- 2 castraveciori murati
- 1 ceapa
- sare+piper
- 1ls mustar
- 2-3ls maioneza
- 6 oua fierte
- 125g brinza proaspata de vaci
- 2 castraveciori murati
- 1 ceapa
- sare+piper
- 1ls mustar
- 2-3ls maioneza
- verdeata tocata marunt, proaspata sau congelata8snitling, petersilie...)
MOD PREPARARE:
(eu am facut ceva mai mult,de aceea in foto mai multe ingrediente)
Se fierb ouale tari, se curata si se toaca marunt.
Ceapa se curata si se taie f. marunt.
Se sareaza putin si se lasa ca. 5 -10 min. deoparte dupa care se pune intr-o sita/strecuratoare si se clateste cu apa fierbinte.Se lasa sa se scurga bine, eventual inainte sa se amestece in pateu se preseaza putin.
Castraveciorii se zvinta putin si se taie f. marunt.
Brinza se mixeaza cu mustarul, maioneza ,sarea si piperul.Se adaoga ouale,ceaapa,castaveciorii si verdeata si se amesteca totul pina toate ingredientele sint bine amestecate.Se degusteaza , eventual se mai adoga dupa gust ceva condimente,. maioneza, mustar...fiecare dupa gust si dorinta.
Acest pateu se poate servii presarat deasupra cu masline, ardei, ceapa verde, ridichii, peste, somon afumat...
Va doresc spor la preparat si pofta buna!
5 comentarii:
se vede ca e bun........yami yami
Mmmmm, ce deliciu!
Va scriu sa nu patiti si voi la fel.
Dar ce-si face omul cu mana lui..........Rabdarea mea e pusa la incercare acum, ca trebuit sa-mi sterg blogul si sa-l refac - la aceeasi adresa - pentru ca n-am avut ce face si am vrut sa incerc un nou template; odata instalat, mi-a stricat site-ul. (vezi ce mi-a facut si pe retete123.blogspot.com. de care inca nu m-am ocupat sa-l refac)
Am salvat continutul, dar e pacat ca am pierdut atatea contacte si trafic, stabilite in mai mult de 1 an.
Te rog sa te inscrii din nou in randul celor care ma urmaresc. Multumesc.
Acuma verific listele de favorite.
Hallölchen Daniela si mersic pt. vizita!
Pateul asta nu este ceva deosebit, dar cu siguranta la micul dejun s-au intr-e mese, s-au chiar si la servici, este bine vebit.
Eu am mereu in frigider un sortiment.
Cind se gata unul, fac altul cu alt gust...si asa "Zmeii mei pofticiosi" au mereu ceva de gustst...
Diana draga, stai linistita si nu te enerva , ca NU esti singura.
C-am tot la acceasi marime/lungime/timp m-a pus "babau2 sa incerc si eu un alt Template si la fel ammpatit.
De atunci, Nu mai incerc nimic.Asta am si "basta"!
Si asa timpul si viata este scurta, la ce s ama tot complic sa schib si sa fac,pentru ce si pentru cine?
Pe mine ma intereseaza retetele care le-am pregatit si cu siguranta mi-au sio placut sa le string si sa le am la indemina cind mai am nevoie de ele , impreuna cu informatiile atasate.
Si pentru ca ppoate mai sint si alte interese, m-am hotarit sa fac acest Blog si sa las sursa de inspiratie si pentru alte pers. asa cum si eu ma inspir din alte locuri.
Pe aceasta cale,MULTUMESC tie si tuturor care fac acelasi lucru!
Cu calduroasa prietenie
Laura S.
E de notat;;)..ca multe alte retete interesante de pe la tine;)!
O saptamana frumoasa!
Trimiteți un comentariu