Cum s-au c-am adunat o gramada de foto in Dosar mi-am zis ca sa fac ceva ordine ca nu mai stiu ce si cum...
Asa am dat peste aceste foto , care demult am vrut sa le postez impreuna cu reteta.
Aceasta reteta este atasata la tavile de copt cornulete .
La inceput am fost sceptica, dar s-au dovedit eficiente.
In ele am copt aceasta reteta si reteta care deja este postata aici.
Asa am dat peste aceste foto , care demult am vrut sa le postez impreuna cu reteta.
Aceasta reteta este atasata la tavile de copt cornulete .
La inceput am fost sceptica, dar s-au dovedit eficiente.
In ele am copt aceasta reteta si reteta care deja este postata aici.
INGREDIENTE-1 tava cu 42buc:
- 95g faina
- 25g magidale descojite si fin macinate
- 60g zahar pudra
- 1 lc cu zahar vaniliat
- 2/3 picaturi esenta de migdale
- 100g unt
- 1 ou
- zahar pudra pentru decor
MOD PREPARARE:
Untul se mixeaza bine cu zaharul, esenta de migdale , oul , faina si migdalele.
Dupa ce ingredietele sint bine incorporate, cu o spatula pentru aluat, se unge aluatul peste formele de coprnulete, in asa fel incit aluatul sa umple formele.
***la inceput este c-am greu, dar la a doua tava , este deja lectia invatata***
Tava se introduce in cuptor la 160°C pentru 15-17 min.
Dupa coacere se lasa crnulete cite minute scurt in tava sa se raceasca, dupa care se intaorce tava si cornuletele se desprind usor din forma.Cornuletele astfel scoase din tava se trec prin zahar pudra.
Un comentariu:
Hi ,te asteapta niste premi la mine pe blog de 8 Martie daca iti face palcere sa-l ridici .....
Trimiteți un comentariu