In urma cu ceva timp am descoperit pe Forumul CULINAR acesta sectiune
Retete cu Peste Made By Adriana.
Retete cu Peste Made By Adriana.
Retete minunate pe care in timp le-am uitat si astazi mi-am adus aminte de ele.
Iar acesta reteta am preparat-o si eu si as dori sa o refac.De aceea o sa o postez aici cu pozele personale de pe forum.
Cantitatile sunt in functie de dorinta.
INGREDIENTE:
- dovlecel
- dovlecel
- rosii
- frunze de ceapa verde
- parunjel
- citva catei de usturoi
- ciuperci
- mirodenii de provincie
- unt condimentat
- ulei de masline
- smintina
- cascaval
- fileul de peste
- sare+ piper
MOD PREPARARE:
Se unge un recipient rezistent la temperaturi inalte cu ulei de masline.
In acest recipient se pun legumele spalate si taiate, ca un pat, peste care se pun fulgi de unt condimentat, mirodenii de provincie, si ceva smintina.
Peste patul de legume se aseaza fileul de peste care se unge cu ceva ulei de masline, se condimenteaza cu sare + piper si deasupra se acopera cu restul de legume peste care a fel se pun fulgi de unt condimentat, mirodenii de provincie, smintina, iar deasupra cascaval ras sau taiat felii subtiri.
Se introduce totul in cuptorul incins la 200°C pina cind cascavalul de deasupra este bine rumenit si prinde o culoare apetisanta.
Se scoate se portioneaza si se serveste linga paste fainoase, orez, cartofi,salata...
Se scoate se portioneaza si se serveste linga paste fainoase, orez, cartofi,salata...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu