INGREDIENTE:
- 300 g faina
- 250 g unt/Marg.
- 250 g unt/Marg.
- 100 g zahr pudra
- 200 g simburi de bostan macinati fin si eventual inainte de macinare prajiti
- 1 pac. zahr vaniliat
- 200 g simburi de bostan macinati fin si eventual inainte de macinare prajiti
- 1 pac. zahr vaniliat
- 1-2 ls ulei din simburi de bostan
- 100g ciocolata
- 100g ciocolata
MOD PREPARARE:
Ciocolata se marunteste si se pune intr-un borcanel nu prea inalt.Acest borcanel se pune in apa pina la 40°C ,pt. ca ciocolata sa se topeasca.Eventual din cind in cind, sa se improspateze apa cu apa calda.
Din ingredientele de mai sus se framinta un aluat care se lasa la frigider cel putin 1 ora.Se scoat portii micute , din care se formeaza cornulete care se aseaza pe o tava captusita cu hirtie/folie de copt si se coc la 160°C. ca 15 min.
Cind sint gata coapte se introduc putin in ciocolata topita si se lasa pe tava sa se usue citeva ore.
Daca nu se doreste sa se decoreze cu ciocolata,se pot trece fierbinti prin zahar pudra.
KÜRBISKERNKIPFERL
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu