La noi in apropiere avem in retaurant Mexican~
http://members.aon.at/hacienda/,
unde cu placere mergem si papam Spareibs= Coate de porc la gratar,
care se servesc cu rondele de cartofi si cu un sos foaaaarte bun de usturoi.
http://members.aon.at/hacienda/,
unde cu placere mergem si papam Spareibs= Coate de porc la gratar,
care se servesc cu rondele de cartofi si cu un sos foaaaarte bun de usturoi.
Dupa nenumarate incercari de a prepara acest sos acasa,am reusit in sfirsit sa-i dau de cap.
Este un deliciu acest sos si merge foarte bine le tot felul de gratare,fripturi..
Important este ca usturoiul folosit sa fie de buna calitate la fel si Ketchup-ul .
Important este ca usturoiul folosit sa fie de buna calitate la fel si Ketchup-ul .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ingrediente pt.4-6 pers:
(Din pacate sint ochioametric.
Dar nu se poate face nimic fals,deoarece fiecare poate adaoga in compozitie dupa gust,ceea ce si cit mai doreste).
- 1 capatina usturoi
- 1 pac smintina(eu am folosit~Crème fraîche 200ml
- 2-3 ls maioneza
- 2-3 ls Ketchup
- sare
- citva stropi de lamiie
Mod preparare:
Ustutoiul se curata se trece prin presa si se freaca bine pina se leaga precum maioneza,cu un virf de cutit de sare.
Se adaoga mainoneza,ketchup-ul se amesteca bine si la sfirsit smintina.
Totul se omogenizeaza bine,adaogindu-se citva stropi de lamiie si daca mai este necesar ceva sare,maioneza,ketchup,in functie de gustul fiecarzia.
3 comentarii:
Buna, eu iti propun un sos simplu dar foarte bun; 4 rosii, 1 lingura de busuioc uscat,2 linguri de zahar brun, 1 lingurita de chili, 1/2 de lingurita de sare, 1/2 de lingurita piper,100gr de crema branza, 1 lingura ulei de masline. Toate ingredientele se mixeaza bine pana devin omogene, pofta buna si garantez ca o sa-ti placa.
Hallo Surac si bine ai venit pe acest Blog!
Si nu numai o vizita simpla ci si cu o reteta...ce sa mai spun ca m-am bucuirat foarte mult sa vad ca am propuneri...
MULTUMESC MULT DE TOT!!!
O sa pun in practica indata ce o prepar ceva care sa se poptriveasca acestui sos.
Dar o intrebare;
rosiile se folosesc proaspete sau au nevoie de o preparare speciala?
Iti multumesc mult pentru eventualul raspuns si o sa revin rezultatul prepararii cit de curind.
Miivde multumiri si toate cele biune tie si familiei tale!!!
Cu prietenie
Laura S.
Buna, Laura am mai dat de un blog de al tau imi pare bine si multa bafta si spor in continuare, referire la reteta adica sos rosii crude decozite dar sosul trebuie mixat foarte bine pana devine pasta, numai bine si sami scri daca tia placut...
Trimiteți un comentariu