INGREDIENTE:
- ? bucati de somon(in functie de nr. de prsoane)
- folie de aluminiu alimentara
- ceva unt sau margarina,
- marar cit de mult si daca aveti ceva patrunjel verde,snitling sau ori ce alte vereturi va plac.Dar parerea mea personala este ca,somonului nu trebuie sa-i lipseasaca mararul.
- sare + piper
MOD PREPARARE:
Bucatile de somon se clatesc cu apar cece,se zvinta intr-e sevete de bucatarie si se aseaza pe o bucata mare de folie ,care in prealabil a fost unsa cu ceva margarina (vezi foto).
Bucatile de somon se clatesc cu apar cece,se zvinta intr-e sevete de bucatarie si se aseaza pe o bucata mare de folie ,care in prealabil a fost unsa cu ceva margarina (vezi foto).
Bucatile de somon la fel se ung cu ceva unt sau margarina,se presara cu marar + verdeturile dorite,sare si piper.
Astfel pregatite se inchid in folie si se introduc in cuptorul deja incins la 200°C pentru ca 15-20 min.Depinde de grosimea bucatilor de somon.Eu am lasat in cuptor ca 20 min.Dupa care folia se deschide putin deasupra si se mai introduce inca o data pin ace deasuora incepe sa prinda putina culoare.
Se scoate si se serveste cu diferite salate,garnitura de cartofi ci soso de marar,smintina...
Eu am servit cu salata de cartofi cu maioneza,in amestec cu ceva legume + lamiie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu