Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

20 aug. 2008

RUBINE


Aceste fursecuri sint foarte de efect,de altfel spune si denumirea lor.Iar pe linga sint si foarte gustoase si zic eu,nici greu de realizat.Doar timp,acesta trebie sa-l aveti neaprat atunci cind va apucati sa preparati dulciuri in casa.
Ingrediente ~pt. aluat:
- 500g faina
- 200g zahar pudra
- 200g unt temp.camerei
- 2 oua
- 1 pac zahar vaniliat
- 1 lamiie-coaja
Ingrediente~pt.umplutura:
- 100ml lapte
- 60g zahar
- 1 lamiiie-coaja
- 1pac zahar vaniliat
- 1/2 lc. scortisoara
- 2ls rom
- 200g nuci macinate
Ingrediente~pt.deco:
- marmelada de culoare deschisa(de caise)
- nuci macinate sau fulgi de cocos
- marmelada rosie(capsuni)
Marmeladele se incalzesc putin,deoarece trebuie sa fie lichide,atunci cind se folosesc.
MOD DE PREPARARE:
Din ingredientele pt.aluat se framinta un aluat fraged care se pune la rece ca.1/2 ora Cuptorul se incinge la 180?C Aluatul se intinde de o grosime de ca.3 mm si se taie cercuri cu diametrul de 3cm.se aseaza pe o tava care in prealabil s-a uns si se coc ca.10 min.
Pt umplutura se pune la fiert laptele,zaharul,lamiia si scortisosra. Cind au dat un clocot se trag deoparte si se adaoga romul si nucile. Cine doreste poate sa adaoge citiva fulgi de ciocolata sau cacao. Cu aceasta umplutura se aseaza cite doua cercuri impreuna si se preseaza usor. Marmelada deschisa la culoare si fierbinte de aseaza pe o farfurie intinsa si cercurile umplute se ruleaza pe margini prin aceasta marmelada dupa care se ruleaza prin nuci macinate sau fulgi de cocos. In mijlocul fiecarui cerc.deasupra se pune cu ling.cite un strop de marmelada rosie(capsuni). Se lasa la uscat,de preferinta peste noapte,dupa care se aseaza in doze.
Este bine ca se puna intr-e straturile de fursecurui,hirtie pergament.

Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate