Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

20 aug. 2008

MUFFINS CU ANANAS

Ingrediente:
- 150g buc. de ananas din compot
- 3ls rom sau esenta de rom
- 50ml suc de ananas
- 250g faina- 50g fulgi de cocos
- 2lc praf copt
- 1/2 lc bicarbonat de sodiu
- 1 ou
- 125g zahar
- 80ml ulei
- 200g iaurt cu ananas-dar sa nu fie prea fluid(eu nu am avut si am amestecat bucatele marunte de ananas cu Crème fraîche si iaurt cu gust de vanilie)
- unt pt. forme
Mod preparare:
Compotul de ananas se scurge bine,se cintaresc 150g de ananas si se aamesteca cu cele 3 ls. rom sau esenta de rom.(eu la adoua incercare am inlocuit cu Pinacolada)Cuptorul se incinge la 160°C,iar formele de muffins se ung cu unt si se pun in frigider.Sau se folosesc cosuletele speciale pt. Muffins.Faina se amesteca cu praful de copt,bicarbonatul si fulgii de cocos.Oul se mixeaza cu zaharul,uleiul,jaurtul si bucatile de ananas.la aceata compozitie se adaoga amestecul de faina.Totul se amesteca pina ce toate ingredientele sint bine incorporate.
ATENTIE;
In general ingredientele pt. Muffins se amesteca astfel.Cele uscate se amesteca bine impreuna si cele lichide la fel.Dupa aceea se unesc si se amesteca doar atit cit sa fie incorporate una cu alta si sa ramina aer cit mai mult in aluat.Cel mai bine se amesteca cele doua parti de ingrediente(uscate-lichide)cu o lingura nu cu mixerul.
Aceasta comp. se imparte cu ajutorul a 2 linguri in mod egal in formele de muffins si se introduc la cuptor pt. ca.20-25 min.Dupa copt se scot ,se lasa in forme inca 5 min. la racit ,dupa care se scot pe gratarul de bucatarie.Se pot lasa ca atare,presara zahar pudra sau decora dupa cum dorinta(vezi foto.)

Lui David ii plac aceste Leckereien!

Un comentariu:

Unul din multi! spunea...

Lore [Besucher]

03.02.08 @ 21:52
Multumim pentru pontul cu ingredientele solide si cele lichide! Nu-l stiam.
~~~~~~~~~~~
Laura S.
04.02.08 @ 06:47
Cu multa placere Lore!
Da da ,sint multe "kitzekleine" chestii de invatat,care de fapt nu le prea gasesti in carti ci asa citind sau auzind incolo si incoace.
O saptamina plina de suceese iti doresc!
Laura S.
-------------------
Lore [Besucher]
http://www.naturalcuisine.blogspot.com
07.02.08 @ 12:15
Multumesc Laura, sper ca si tu ai o saptamana placuta!
As avea o rugaminte: pot sa te adaug la lista mea de blog roll?
Alta modalitate de a-ti scrie despre asta nu am avut , de aceea te rog sa ma ierti ca a luat forma unui comentariu.
~~~~~~~~~
Kommentare
Laura S.
08.02.08 @ 06:51
Draga mea Lore,bineinteles ca o poti face,fara sa ma mai intrebi.
Dar pot ca acesta pagina in curind va fii valida,te rog sa intri aici si cu adresa de aici ma poti introduce in minunatul tau Blog;
http://laurasleckerbissen.blogspot.com/
O zi minunata si sper sa ma gasesti si dincolo!
Cu prietenie
Laura S.

------------------------------
Lore [Besucher]
http://naturalcuisine.blogspot.com
08.02.08 @ 11:50
Multumesc Laura!

Ok, atunci te voi adauga cat de curand cu adresa pe care mi-ai indicat-o. Am sa te adaug de indata ce primesc si raspunsul altor culinarese.

Un sfarsit de saptamana plin de bucurii!
~~~~~~~~~~~~~
Laura S.
09.02.08 @ 20:50
Lore,alles klar!
Un we placut si pe curind1
Laura S.
---------------------

Oana [Besucher]
http://oana.genom.ro
08.02.08 @ 13:26
[..] UP DATE: Cred ca ar trebui sa adaug ca o reteta ceva mai sofisticata, de briose/muffins cu ananas, se poate gasi pe pagina Laurei. [..]
Multumesc pentru aprecieri!
~~~~~~~~~~~~
LauraS.
09.02.08 @ 20:54
Oana,nu a fost doar un compliment ci si o constatare.
Bineinteles ca poti adaoga,eu nu am probleme in privinta asta.
Mi-a placut la tine si cu siguranta o sa mai trec,deoarece imi plac tare mult postarile tale.
Un WE placut in continuare!
~~~~~~~~~~~
09 februarie, 2008 23:45
Sidy a spus...
Ce-mi place de David al tau cum papa praji...!!!
Este tuns exact ca si Claudiu al meu, cind era mic...
~~~~~~~~~~~
10 martie, 2008 14:50
Laura S. a spus...
Da,da surioara mea draga.
Numai mamele pot intelege ce inseamna sa ai copii si sa-ti aduci aminte cu placere de perioada cind erau mici si dulci...
Si ai mei cresc pe zi ce trece tot mai mari si tot mai putin se llasa giugiuliti...

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate