Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

20 aug. 2008

MUFFINS CIOCOLATOSI a la Laura S.

Aceata reteta este foarte simpla,consistenta Muffinsurilor nu este uscata,iar cine are uu praf de copt bun,de calitate,de ex, cel de la Dr.Oetkar,cu siguranta si rezultatul o sa fie pe masura.
Ingrediente pt. 24 buc.:
- 2 oua
- 150ml ulei
- 300ml lapte in amestec cu rom
- 250g zahar
- 350g faina
- 50g cacao
- 150g gem,de preferinta caise sau capsuni
- 1 pac. praf copt
Mod preparare:
Cuptorul se incinge la 180°C.Formele de muffins se ung si se infaineaza.Se freaca ouale cu zaharul pina ce zaharul sa topit.Se adaoga uleiul ,gemul ,laptele si faina ametecata cu cacaoa si praful de copt.Totul se mixeaza bine si se imparte in mod egal in 24 forme de muffins.Acestea se introduc in cuptor si se coc ca. 25 min.(pentru siguranta,este bine a se faca proba cu scobitoarea)Se decoreaza (vezi foto)dupa dorinta.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MUFFINS FLUTURAȘ a la Laura S.

Am pregatit totul pina la punctul unde se adaoga cacaoa. Aici am impartit aluatul in doua parti.
Intr-una din parti am pus praf de budinca de vanilie si in cealalta cacao.
Am pus alternativ in formele de muffins si am pus la copt.
Dupa coacere si racire am taiat din suprafata fiecarui muffins un capacel pe care l-am taiat in doua si am asezat deasupra cremei Ganache precum aripile unui fluturas.


         Crema:

- 100ml smintina lichida pt. frisca si
- 100g ciocolata de lapte+citeva picaturi esenta de rom.
Crema am pus-o putin la rece ,dupa care am pus in fiecare gropita,pe care am taiat-o cu ajutorul unu virf de citit ,in interiorul fiecari mufins.Totul am dat la rece si cind crema sa intarit,am servit pudrati deasupra.

Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate