Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

30 ian. 2011

PATEU DIN BRINZA CU FILE DE PESTE AFUMAT


Ideea acestei retetea am luat-o de pe Blogul
doar ca eu am schimbat putin la ingredientele avute de mine si gustul familiei ;-)…
Pe aceasta cale  draga Laura, doresc sa-ti spun:528719tzh2dstu-gif
INGREDIENTE:
- 250g brinza de vaci proaspata
- 50g smintina “groasa  de ex.Crème Fraîche”
- 100g file de peste afumat
(soiul este la dorinta.Eu am avut de Pastrav.Dar cred ca fileul de Somon este cel mai elegant si gustos.Dar gusturile sint diferite, de accea cine doreste sa probeze aceasta reteta, ii ramine la alegere sortimentul ; – )  )
- 1-2ls zeama de lamiie
- 1lc hrean ras sau din tub
- 2ls maioneza
- sare+ piper
- 2ls Capere taiate f. marunt
- 2ls marar tocat marunt
- 1ls patrunjel tocat marunt.
MOD PREPARARE:
Brinza se scurge daca este necesar si se mixeaza cu smintina, fileul de peste , hreanul,maioneza, sare, piper,caperele taiate marunt, verdeturile tocate si zeama de lamiie.
Dupa ce totul este bine mixat se mai degusteaza odata si eventual condimenteaza dupa gust.
ATENTIE:
Cu hreanul sa se lucreze economic, deoarece are un gust f. intensiv si poate domina in gustul acestui pateu cu “peste afumat”.
  • Cine doreste poate sa adoge si mia mult file de peste.
  • Eu NU am dorit sa am un gust f intensiv, deoarece pici mei NU prea sint cu pestele : – (
  • Linga merge un pahar de vin alb sec sau demisec, sau chiar spumos sau champagnie!

Spor la preparat si savoare deplina!!!

Niciun comentariu:

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate