Aceasta reteta pot sa spun delicioasa, mai ales copii mei au intimpinat-o cu mare placere, o am din revista,BUCATARIA DE AZI.
Cumparata recent di RO.
Eu am facut-o ochiometric deoarece am cumparat ca 3kg de piept de pui si in acest fel mi-am pregatit si sa congelez.
Eu am facut-o ochiometric deoarece am cumparat ca 3kg de piept de pui si in acest fel mi-am pregatit si sa congelez.
Aici o sa redau reteta + micile mele adaosuri.
INGREDIENTE:
- 1 piept de pui desosat
- 1 cartof mare
- 1 legatura mare de marar
- 2 oua
- 3 catei de usturoi(eu am pus granulat)
- 1 felie de franzela inmuiat in lapte
- 4-5 ls faina
- sare + piper
- ulei/grasime pt. prajit
~~~~~~~~~~~~~~~~
- 1 morcov
- 1legatura snitling(ceapa ciorii)
MOD PREPARARE:
Carnea de pui se trece prin masina de tocat.
Eu nu am razalit cartoful ci l-am trecut la fel ca si morcovul prin masina de tocat , dar separat in alt recipient.
Cartoful si morcovul l-eam pus intr-o strecuratoare si am presat bine, bine pina ce nu s-a mai scurs lichid deloc.Am amstecat cu carnea, la fel am adougat verdeturile, ouale si condimetele.Am amestecat bine ,iar cu ajutorul unei linguri de supa ,am scos galuste de carne, carora le-am dat forma de oua, le-am trecut prin faina alba si le-am prajit in ulei incins.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu