Cu dragoste și credință in Isus Cristos

Print Friendly and PDF

21 aug. 2008

CACIULA DE CAZAC~reteta de la Sidy



Se face un blat din:
- 8 oua,
- 300g zahar,
- 8 linguri apa,
- 250 g faina ,
- 2 linguri cacao,
- 1/2 pachetel praf de copt stins .
Se taie forme rotunde mai micute si se pun la copt.Dupa ce s-au copt , se lasa sa se raceasca si se taie in doua pe orizontala.

 Se face crema din :
- 300 ml lapte ,
- 5 linguri faina,
- esenta de rom (sau de care preferati ),
care se fierbe, invirtind continuu. Dupa ce s-a racit crema se amesteca cu :
- 200 g zahar praf si
- 1 pac. margarina Rama.
Formele taiate, se umplu cite doua, se fac cu crema si pe exterior si se dau apoi prin nuca de cocos. Deasupra se poate pune glazura de cacao sau dulceata.

3 comentarii:

Unul din multi! spunea...

Sidy a spus...
Laura scumpa !
Pune pozele care ti-le-am trimis si le spunem fetelor ca nu sunt pozele mele, le-am luat de pe net, dar asa vor vedea mai bine despre ce retete este vorba...
Parerea mea...

14 martie, 2008 09:13
Laura S. a spus...
Ok,Suriara ma draga!
Asa o sa fac.Sincer ,chestia este ca,fara poze nu are reteta asa mult farmec si pina o sa fac eu,mai dureaza o vesnicie.

14 martie, 2008 10:29

Unul din multi! spunea...

Sidy,
Daca mai gasesti tu poza mai ztrimite-mi-o inca odata,ca eu nu o mai am.Mersi mult!
Mii de pupoicei
Laura S.

Sidy spunea...

Craciun fericit si implinirea tuturor dorintelor,alaturi de cei dragi !
Te tzuc cu drag .

INDEX POSTARI

ALUATURI UNIVERSALE (8) ALUATURI UNIVERSALE-reloaded (1) ANUL NOU (1) APERITIVE (33) Apfelkuchen mit Apfelmus (1) AROME DULCI (2) Banner to Go (1) BAUTURI ALCOOLICE (7) BCATARIA FRANCEZA (1) brinza de vaci (1) BUCARARIA CEHA (1) BUCATARIA AMERICANA (1) BUCATARIA ASIATICA (2) BUCATARIA AUSTRIACA (46) BUCATARIA GERMANA (2) BUCATARIA ITALIANA (1) BUCATARIA POLONEZA (1) BUCATARIA ROMANEASCA (12) BUCATARIA TURCEASCA (1) BUCATARIA UNGUREASCA (5) BUCĂTĂRIA AUSTRIACA (1) BUDINCA DE OREZ CU BRINZA DE VACI SI MERE (1) BUDINCA DE OREZ CU VANILIE (1) Budincă (1) Budincă cu orez (1) BUDUNCA DE GRIES SI VANILIE (1) Chili con Carne (1) CHISELITA DIN ZMEURA SI VISINE (1) CONCURSURI (1) Cornulete (1) Cornuri (2) Cornuri pufoase preparate cu metoda Tangzhong (1) COZONAC CU MAC (1) CULINARIO ITALIANO (12) CULINARIO ITALIANO-reload (1) DECORATIUN~PATISERIE (1) DULCIURI (235) DULCIURI-reload (9) FURSECURI / PLÄTZCHEN (28) FURSECURI/BISCUITI (19) Galuste din Gries pentru supe (1) GARNITURI (18) GEMURI SI MARMELADE (4) GOGOSI PUFOSI DIN ALUAT CU BRINZA DE VACI (1) HALLOWEEN (4) HOBBY (4) IDEI DE TOT FELUL - la bucatarie (4) IDEI PENTRU~SUPE (4) INGHETATE/SORBET (2) KITCHEN HELP & IDEAS (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE (1) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE... (5) LANGOSI/GOGOSI/PLACINTE/GALUSTE (4) LICHIOR DIN CAISE (1) mere (1) MUFFINS ~ CO. (5) PATEU DIN TON cu sau FARA GELATINA (1) PATISERIE (8) PIINE TARANEASCA DIN NÖ (1) Piure de mere conservat (1) PLACINTA CU MERE (1) PLACINTA CU MERE A BUNICII (1) PLACINTA CU PIURE DE MERE (1) PLACINTA FRAGEDA CU MERE (1) PRAJITURA CARDINAL (1) PRAJITURA CU BRINZA DE VACI cu sau fara marmelada (1) Prajitura cu mere (4) PRAJITURA CU MERE ~IV~ (1) Prajitura cu nuca (1) Prajitura Somloi a la Laura S. (1) PRAJITURI (44) PREPARATE ~ FOIETAJ (6) PREPARATE CU CARNE DE PASARE (25) PREPARATE CU CARNE DE PORC (21) PREPARATE CU CARNE DE VITA (10) PREPARATE CU CARNE DE VITA-reloaded (1) PREPARATE CU CARNE TOCATA (11) PREPARATE CU PASTE FAINOASE (19) PREPARATE cu/din FRUCTE (15) PREPARATE cu/din FRUCTE Piure de mere la borcan (1) PREPARATE cu/din FRUCTE-reloaded (5) PREPARATE cu/din LEGUME (69) PREPARATE cu/din PESTE (20) PREPARATE DIN CARNE DE VINAT (1) PREPARATE IN MASINA DE PIINE (22) PREPARATE PANIFICATIE (100) PREPARATE PATISERIE (2) PREPARATE PE BAZA DE BRINZA (17) Retete (1) Retete ©opyright by Laura S. (26) RETETE A LA LAURA (1) SALATE (10) SIROPURI /BAUTURI NEalcoolice (5) SOSURI / DIPPURI (4) SUPE SI CIORBE (31) tang zhong PIINE (1) TARTA (- E)/PRAJITURA CU FRUCTE SI CREMA DE VANILIE (1) Tort “SACHER” (1) TORTURI (7) una~alta (3) water roux (1)

Persoane interesate