tag:blogger.com,1999:blog-2555927353473645820.post8139122753502713869..comments2023-10-31T18:09:15.900+01:00Comments on ✿*´Laura´s Leckereien`*✿: SUPA CLARA DE PASAREUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2555927353473645820.post-45321258812893777462010-09-20T00:10:17.488+02:002010-09-20T00:10:17.488+02:00Buna Mira si multumesc pentru vizita si comentariu...Buna Mira si multumesc pentru vizita si comentariu!<br />De suparat Nu am de ce sa ma supar, doar fiecare prepara cum e invatat sau pe linga ce a invatat, incerca sa mai invete si altceva.<br /><br />Eu sint ardeleanca si si eu am invatat acum 20 de ani in RO. sa pregatesc supa mai mult sau mai putin cum ai descris tu mai sus.Dar de peste 20 de ani, locuiesc in Austria si pe linga acesta sotzul meu este fiu de WIRT,socrii mei sint proprietari de GASTHAUS.Deci aici am invatat foarte multe lucruri pe care eu in RO nu le-am cunoscut si nici macar nu am stiut ca se pot pune de ex. in supa.....<br /><br />Deci cum am spus;<br /><br /> "cite bordeie atitea obiceie si omul cit traietse invata"<br /><br />si mai ales pastreaza din ce a invatat doar ceea ce-i place!<br />Cu prietenie<br />Laura S.Unul din multi!https://www.blogger.com/profile/17090479715044743428noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2555927353473645820.post-45344634221330306422010-09-19T16:22:32.641+02:002010-09-19T16:22:32.641+02:00Hmm, io-s banateana, si supa la noi ii sfanta. Dar...Hmm, io-s banateana, si supa la noi ii sfanta. Dar in supa nu se pune leustean, usturoi, ienibahar sau dafin. Se fierbe la foc mic ca sa nu se tulbure. Legumele se pun intregi, iar din lehume si piept se face salata boeuf, iar din restul carnii(pulpe, aripi, spate) se dau prin faina si ou si se prajesc, le servim cu piure de cartofi.<br /><br />Sper ca nu te-am suparat.<br /><br />Miramiranoreply@blogger.com